0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

KUP KONFEDERACIJA: Mažić gledao snimak i dosudio penal, pa dodatno razbesneo Kamerunce (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.17 u 19:20

U drugom kolu Kupa konfederacija su Kamerunci i Australijanci remizirali.
Afrički predstavnik je poveo krajem prvog poluvremena, da bi jedanaesterac Australije doneo konačan ishod.

Konfuzna reakcija odbrane Australijanaca dovela je do lako primljenog gola na isteku prvog dela utakmice. Kamerunci su uputili sa polovine terena jednu duboku loptu koja je pala nešto ispred kaznenog prostora, manjak komunikacije između golmana Rajana i defanzivaca je uticala da Zambo Angisa prebaci čuvara mreže Australije i donese prednost svom nacionalnom timu.

Počelo je drugo poluvreme i Australijanci su krenuli nešto oštrije. I Kamerun je imao svojevrstan odgovor, za koji je skupo platio u 59. minutu kada je Ngade oštro startovao, a Milorad Mažić tu situaciju procenio kao jedanaesterac, mada tek nakon gledanja video snimka. Uprkos što je pušten snimak na Krestovski stadionu u Sankt Peterburgu, on je ostavio još dublju nedoumicu da li je Ngade startovao isključivo na loptu. Iako su se Kamerunci bunili, nisu mogli da promene odluku Srbina, a Miligan je sa bele tačke doneo izjednačenje i ispostaviće se konačan ishod.


1-1 Mark MILLIGAN Penalty Goal Cameroon 1-1… by claytonashurst

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter