0
Fudbal

SPORT NA TV: Dvoboj svetskog i prvaka Južne Amerike, saznaćemo prvog polufinalistu EP za mlade

Objavljeno: 22.06.17 u 08:45

Bogat sportski program je pred nama i ponovo je u centru pažnje fudbal, to jest veliki derbi na Kupu konfederacija u Rusiji.

U Rusiji se nastavlja uvertira za Svetsko prvenstvo, a danas se od 20 časova sastaju Čile i Nemačka. Biće to duel aktuelnog šampiona sveta i prvaka Južne Amerike, a ulogu favorita ne bismo dali nikom, ako se zna da su ‘panceri’ na ovaj turnir doveli nešto slabiji tim. Prenos je na prvom programu RTS-a,a pre ovog susreta od 17 časova se sastaju Kamerun i Australija.

Arena sport nam danas donosi poslednje kolo u ‘A’ grupi na EP za mlade. Na korak od polufinala su Englezi kojima je dovoljna pobeda protiv domaćina za siguran plasman dalje. Kiksu ‘gordog albiona’ se nada Švedska koja bi u slučaju pobede nad Slovačkom mogla do prvog mesta. Teško je za očekivati da iz ove grupe drugoplasirani ode u polufinale. Prenosi obe utakmice su na Areni sport sa početkom od 20.45.

Sport klub nam danas donosi prenose tenisa iz Halea i Birmingema, ali i meč četvrtfinala košarkaškog prvenstva Evrope za košarkašice između Italije i Belgije. On je na programu od 12.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter