3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODE SEVERNIJE: Slavni klub sa ‘ostrva’ dolazi po Plavšića (FOTO)

Objavljeno: 21.06.17 u 12:30

Srđan Plavšić je trenutno najtraženiji fudbaler Crvene zvezde na trežištu, bitka se vodi između tri kluba, ali se jedan izdvaja od ostalih po broju trofeja i uspeha u Evropi.

HotSport je ekskluzivno javio da je Srđan Plavšić na meti Sparte iz Praga i da tim iz Češke nudi 1,5 miliona evra. Kasnije se u trku ubacio i Bazel sa dva miliona evropskih novčanica. Ipak, sada bi im posao mogao pokvariti slavni klub sa ‘ostrva’.

Naime, kako Dejli mejl prenosi, Seltik želi Srđana Plavšića u svojim redovima. Dokaz za to je to što su Kelti u Poljsku poslali svog skauta da u petak posmatra meč sa Španijom na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. U cetnru pažnje biće krilo Crvene zvezde.

FOTO: Dally Mail

Dejli mejl takođe piše da su skauti tima sa Seltik parka već posmatrali Plavšića u duelima Crvene zvezde sa Čukaričkim i Partizanom, a protiv Brđana je hitronogi ‘atomski mrav’ briljirao asistencijama.

Srđan Plavšić je odigrao 33 utakmice u Superligi Srbije, postigao je osam golova i zabeležio je četiri asistencije.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter