3
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

LUDOST ILI REALNOST: Dosadašnji prvotimac Zvezde odbio 1.250.000 evra!

Objavljeno: 21.06.17 u 17:27

Šampion Rusije moskovski Spartak je spreman da za srpskog defanzivca ukupno plati 1.250.000 evra.

Na prvu loptu dogovor nije postignut, pa je Marko Petković otišao na odmor i kako saznaje HotSport, bivšem defanzivcu Crvene zvezde je bilo ponuđeno da u Spartaku iz Moskve za tri godine zaradi 1.250.000 evra!?

I pored velikodušne ponude, nekadašnji kapiten mlade reprezentacije je tražio pojačanje, što još nije odobreno od rukovodstva šampiona Rusije.

Kao slobodnom igraču ponuđeno mu je neto na godišnjem nivou: 350.000, 400.000 i 500.000 evra, plus ekstra bonusi za učinak na domaćoj sceni i Ligi šampiona.

Srpski bek smatra, posto nema obeštećenje, da bi trebalo da dobije i na ruke određenu sumu i neki rok je da se sačeka do 1. jula.

Petkoviću do sada nisu bile po volji ni ponude iz Grčke i Turske, a pre nekoliko godina iz Zvezde nije otišao zbog malog ugovora u Sporting iz Lisabona.

0
0

3 Komentara

  1. To ti je kad se covek preceni. Ovo mu je bila ponuda iz snova + igraju Ligu sampiona. Mislim da je ovo morao da prihvati. Podsetime on na njegovog kuma Kataija koji je proslog leta odbio sjajnu ponudu Lokomotive iz Moskve. Mislim da su obojica napravili greske, ali vreme ce pokazati da li sam upravu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter