0
Fudbal

Mlada reprezentacija Nemačke savladala je Dansku sa 3:0 u meču drugog kola prvenstva Evrope za igrače ispod 21 godine, dok je Češka napravila iznenađenje i sa 3:1 pregazila Italiju.

EP ZA MLADE: Nemci gaze sve pred sobom, Česi preslišali Italijane

Objavljeno: 21.06.17 u 23:15

Mlada reprezentacija Nemačke savladala je Dansku sa 3:0 u meču drugog kola prvenstva Evrope za igrače ispod 21 godine, dok je Češka napravila iznenađenje i sa 3:1 pregazila Italiju.

Nemci su imali problem sa odbranom Danske sve do lepog gola Zelkea u 53. minutu, nakon čega su Kemf i Amiri potvrdili trijumf za izvesno prvo mesto, mada Nemce tek očekuje duel sa Italijom u poslednjem kolu.

Sa druge strane, Italijani su poraženi od Češke sa ubedljivih 3:1. Poveli su Česi preko Travnika, stigli su Italijani do poravnanja 20 minuta pre kraja susreta, ali gol Berardija nije presekao Čehe, pa su Havlik Liftner doneli 3:1 i pobedu koja, u slučaju trijumfa nad Danskom u poslednjem kolu, može Česima doneti i mesto najbolje drugoplasirane reprezentacije šampionata, a samim tim i mesto u polufinalu.

(Youtube/JUST SPORT)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter