2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TO MU JE U KRVI: Pogledajte sa kakvom energijom Miroslav Đukić komanduje treningom Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.17 u 16:30

Boraveći na treningu igrača Partizana na Zlatiboru, jedan momenat posebno je zapao za oko svih posmatrača.

To je energija i srčanost kojom je Miroslav Đukić vodio trening svojih pulena. Za razliku od mnogih stručnjaka, šef struke crno-belih je bukvalno bio jedan od igrača.

Tačnije, bio je ‘šaptač’ iza leđa odbrane, navodeći ih kako bi trebalo da se kreću. Gotovo da ih je nosio da lete sa jednog na drugi kraj terena svojim povicima.

– Pomeri liniju, izađi, priđi bliže igraču kada je okrenut leđima, opa,opa, otvori, kreći se, čvrsto drzi i čuvaj prostor – bile su samo neke od glasnih poruka trenera ‘parnog valjka’.

Lako ćete ga prepoznati, prvi ispred golmana i prvi iza linije odbrane, u dugačkim rukavima, bio je najglasniji od svih na terenu.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

I to je donelo rezultat – samo jedan primljen gol u igri deset na osam, a strelac je bio Leandre Tavamba.

Ne bi trebalo previše podsećati da je Miroslav Đukić bio jedan od boljih štopera u istoriji našeg fudbala, te su mu upravo ovakve situacije bile svakodnevnica.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Sada svoje iskustvo i umeće doslovno prenosi na neke nove momke, gde gotovo svi igraju odbranu, ali i brzo se transformišu u napad.

Već 11. ili 12. jula u prvom meču protiv podgoričke Budućnosti saznaćemo na delu kako izgleda ‘Đukin totalni fudbal’.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

2 Komentara

  1. Toliku energiju ima da je uspeo prekinuti Partizanov niz od 30 i kusur utakmica bez poraza,,u samo jednoj utakmici koju je vodio,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter