0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

‘METLA’: Bivši trener Zvezde izbacio reprezentativca Srbije iz tima zbog – Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 20.06.17 u 14:12

Krajnje neobičan potez bivšeg trenera Crvene zvezde zbog sukoba koji je imao sa igračem pre više godina.

Pre nekoliko sezona Portugalac Rikardo Sa Pintu je bio trener Crvene zvezde, a od pre par dana je na klupi Standarda iz Liježa, gde je zamenio takođe bivšeg stručnjaka iz Ljutice Bogdana, Aleksandra Sašu Jankovića.

Prvi potez koji je portugalski trener napravio po dolasku u Belgiju je bio radikalan. Uzeo je ‘metlu’ i iz tima izbacio osmoricu igrača, među kojima i donedavnog reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića.

Razlog? Stare razmirice koje su imali još u taboru beogradskog kluba. Datira iz vremena kada je Sa Pintu izgubio titulu sa Crvenom zvezdom, a Filip Mladenović bio jedan od boljih igrača tog tima.

Belgijski mediji navode da je Sa Pintu precrtao još sedmoricu igrača: Bendžamina Tetea, Uga Kujpersa, Benija Badibangu, Biramu Turea, Muhameda Jataru, Samija Maea i Faruka Miju.

Razlog sukoba Sa Pintua i Mladenovića nije poznat, ali je evidentno da mu Portugalac nije zaboravio i dočekao je svojih ‘pet minuta’.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter