0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE PREDAJE SE: Bivši napadač Crvene zvezde ima novi klub

Objavljeno: 19.06.17 u 18:52

Sa Crvenom zvezdom mu je istekao ugovor, ali ikao ima 35 godina Predrag Sikimić se ne predaje, trešće mreže ponovo, ruku na srce daleko od Srbije.

Brzo je posle odlaska iz Crvene zvezde stigao novi poziv za Predraga Sikimića (35), koji izgleda karijeru nastavlja u Kazahstanu. Kako saznaje HotSport iskusni napadač dogovorio je prelazak u Atirau i posle lekarskih pregleda treba da usledi potpisivanje ugovora. Sezona je u punom jeku i traje do novembra, pa se očekuje da se momak iz Smedereva brzo uklopi i već za dve nedelje debituje.

Kroz profesionalnu karijeru do sada je Sikimić promenio 13 klubova, a pre dve godine je stigao u crveno-beli tabor iz Voždovca na insistiranje trenera Miodraga Božovića sa kojim je sarađivao u Amkaru iz Perma. Sledi nova stranica u karijeri napadača u klubu, koji je sa klupe pre par godina predvodio Zoran Filipović. U Kazahstanu ima naših internacionalaca, a legenda je Aleksandar Simčević u Ordebasiju za koji igra i bivši defanzivac Zvezde Zoran Rendulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter