1
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

GORDAN PETRIĆ PREDSTAVLJEN U RADU: Rezultati neka sude o mom radu

Objavljeno: 19.06.17 u 14:15

U prostorijama FK Rad u ponedeljak su promovisani novi šef stručnog štaba Gordan Petrić sa kojim je dogovorena saradnja na godinu dana uz mogućnost produžetka, njegov pomoćnik Đorđe Vasić koji je nekada bio kapiten „nebesko – plavih“, kao i sportski direktor Zoran Čampara, kojem je ovo treći mandat u redovima banjičkog superligaša.

Petrić je na mestu trenera zamenio Nebojšu Petrovića, koji je prošle sezone izborio opstanak „građevinara“ u našem najelitnijem takmičenju.

Na konferenciji za medije povodom promocije, Petrić je izjavio da svoje znanje i iskustvo želi da prenese na igrače i napreduje u trenerskoj karijeri, kao i da je Rad sredina gde može da pruži maksimum i napreduje. On je dodao:

– Želim da igračima prenesem svoje iskustvo da budu profesionalci, a verujem da već jesu i da napreduju iz dana u dan. Videćemo da li ću im pomoći na tom putu, rezultat će sve reći.

Petrić je tokom karijere vodio Zemun, Sinđelić, Bežaniju i Čukarički, a o tome je rekao:

– Veoma je bitno da sam išao stepenik po stepenik tokom karijere i završio profi licencu pre mesec i po dana, što je bio cilj, a uslove su mi pružili klubovi u kojima sam radio.

Njegov pomoćnik biće nekadašnji kapiten „nebesko – plavih Đorđe Vasić.

– Drago mi je što sam ponovo u svojoj kući, ali osećam se kao da nisam ni odlazio. Osećam veliku obavezu i odgovornost. Daćemo sve od sebe da napravimo rezultat i da budemo uspešni – rekao je Vasić.

Klub sa Banjice dobio je i novog sportskog direktora, Zorana Čamparu koji je u ovom klubu već radio taj posao, ali i igrao.

-Svestan sam gde dolazim, očekivanja, situacije i mogu da obećam rad i maksimalnu požrtvovanost poslu koji ću da obavljam – izjavio je Čampara.

Fudbaleri Rada u nedelju, 25. juna putuju na Zlatibor gde će boraviti sedam dana, potom se vraćaju u Beograd na kratku pauzu, a onda će od 5-og jula ponovo posetiti pomenutu planinu na kojoj će se za početak sezone pripremati još deset dana.

0
0

1 Komentara

  1. E svašta, koji crni rad ti obećavaš nesposobnjakoviću propali pa ti nisi ni za portira! Taj čampara te težak klošar a neko ga ponovo dovlači tu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter