0
Fudbal

EP ZA MLADE: Pobeda Engleza, Poljaci izborili remi sa Švedskom (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.17 u 22:35

Na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj odigrani su mečevi drugog kola ‘A’ grupe, a pobede su zabeležile selekcije Engleske i Švedske.

Posle remija sa Šveđanima, ‘gordi albion’ je ukrstio koplja sa Slovačkom i slavio je sa 2:1. Meč je počeo šokantno po Engleze, Rusnak je u 23.minutu centrirao, a Črin je pogodio za vođstvo Slovačke. Albion je do izjednačenja stigao u 50. minutu kada je Mavson iz dva pokušaja savaladao golmana. Englezima je pobedu doneo u 61. minutu Redmond posle akcije sa Vord-Prouzom. ‘Ostrvljanima’ je ovo bio četvrti bod.


Slovakia U21 – England U21 ( 1 – 2 ) Highlights… by Flash-Score

U drugom meču je Poljska u poslednjim sekundama stigla do boda protiv Švedske – 2:2. Domaćin je opet brzo poveo, a strelac je bio Moneta. Sličan start Poljaci su imali protiv Slovačke u prvom kolu, samo je sad Švedska skroz okrenula. Standberg je u 36. kolu izjednačio na 1:1, da bi Larson u 41. minutu doneo prednost selekciji ‘tri krune’. Ipak, u 90.minutu domaćin je stigao do boda sa ‘bele tačke’ golom Kovanickog.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter