0
Fudbal

FOTO: Dalymotion

KUP KONFEDERACIJA: Moreno brži od sudije, Meksiko ‘sapleo’ šampiona Evrope (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.17 u 19:07

U prvom kolu ‘A’ grupe Kupa Konfederacija Portugalija i Meksiko su igrali nerešeno 2:2 (1:1) i tako osvojili po bod na ‘malom Svetskom prvenstvu’.

Fenomenalan meč smo videli u duelu šampiona Evrope i prvaka Severne Amerike. Prštalo je u Kazanju na sve strane o čemu svedoče čitiri postignuta gola i jedan poništen gol tehnologijom, to jest pregledavanjem snimka. Portugalija je prva zapretila preko prve zvezde tima Ronalda u 22. minutu. Dvadesetak sekundi kasnije Pepe je postigao gol, ali ga je sudija Pitana posle pregledanog snimka pomoćnika poništio. Prvi put u istoriji seniorskog fudbala.


Ricardo Quaresma Goal HD – Portugal 1-0 Mexico… by Football–Live

U 34. minutu Portugalija je povela. Ronaldo je sjajno uposlio Kvarežmu, a ovaj u stilu Dragana Stojkovića Piksija 1990. godine izbacio golmana Očuo i pogodio praznu mrežu. Ipak, do kraja prvog dela igre Meksiko je preko Čičarita izjednačio 1:1 u 42. minutu.

Drugo poluvreme je bilo dosta mirnije od prvog, bar do 85. minuta kada je Andre Silva imao fenomenalnu šansu, ali je Očoa odbranio. Samo minut kasnije Portugalija je povela, gol je postigao Soareš posle odbitka. U 89. minutu šampion Evrope je mogao da stavi tačku na trijumf, ali je Martins bio neprecizan. Kazna je stigla u nevreme, Moreno je u 92. minutu izjednačio na 2:2 i Meksiku doneo veliki bod pred nastavak takmičenja.


Confederations Cup Grp. A – Portugal vs Mexico… by retista

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter