0
Fudbal

JEDAN ‘ORLIĆ’ NA METI ARSENALA: Evo zbog kog igrača su skauti ‘Tobdžija’ prisustvovali meču Portugala i Srbije (FOTO)

Objavljeno: 18.06.17 u 18:58

Ubrzo nakon utakmice između mladih reprezentacija Portugala i Srbije, koju su Portugalci dobili sa 2:0, pojavila se informacija da je nekoliko skauta Arsenala prisustvovalo meču odigranom u Bidgošću.

Portugalski mediji tvrde da je povod za njihov dolazak Andrija Živković.

Ovu vest preneli i ostrvski mediji, pa je sve izvesnije da će Arsenal ponovo ući u trku za mladog srpskog reprezentativca i fudbalera Benfike. Arsenal je, uz Mančester Siti i Liverpul i pre godinu dana pominjan kao jedan od klubova koji je zainteresovan za našeg mladog reprezentativca ali on je posle isteka ugovora sa Partizanom odlučio da prihvati ponudu Benfike.

FOTO: STARSPORT/ MATEUSZ BOSIACKI / 400MM.PL / NEWSPIX.PL

Tokom minule sezone Živković je odigrao 15 utakmica u šampionatu Portugala, bez postignutog gola i dao je solidan doprinos novoj šampionskoj tituli Benfike, a ako tokom Evropskog prvenstva bude pružao partije na nivou svog kvaliteta, za očekivati je da interesovanje sa Ostrva bude još intenzivnije.

Bio je najbolji u Lalatovićevom timu, pa su skauti i imali šta da vide. Šteta što to nije krunisao i boljim rezultatom svoje ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter