0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Pelegrini nadmudrio Kanavara, Tevez i Pato se, ponovo, nisu proslavili

Objavljeno: 17.06.17 u 15:52

Ovog popodneva odigrano je još tri utakmice u Superligi Kine, gde su domaćini imali mnogo bolji učinak.

Ekipa Hebeija koju predvodi Manuel Pelegrini sa klupe, a u napadu Ezekjel Laveci uspela je da savlada neugodan sastav Tjanđin Kvanžana i to golom u 84. minutu.

Pogodak nije delo pomenute zvezde tima Lavecija, već bivšeg zadnjeg veznog igrača Sevilje, Kamerunca Mbije, koji je u finišu slomio otpor gostiju i tri boda ostavio na stadionu stadionu Olimpijskog sportskog centra.

Henan je takođe danas bio uspešan kao domaćin, ali i mnogo efikasniji. U susretu sa Đanbianom slavio je rezultatom 3:1, a golove za trijumf postigli su Žong u petom minutu, autogol je postigao Đin u 50. minutu, a treći gol delo je Patina šest minuta pre kraja. Sve što su gosti uspeli na ovom susretu bio je utešni gol Juna pred sam ulazak u nadoknadu vremena.

Šangaj Šenhua i Čongkuing Lifan su remizirali uz četiri pogotka, ali se ponovo u strelce nisu upisivali Karlos Tevez sa jedne, odnosno, Alešandre Pato sa druge strane.

Lifan je rano došao do prednosti preko Penga u sedmom minutu, da bi izjednačenje 10 minuta kasnije doneo Cao na asistenciju Teveza. Novi hladan tuš za domaćina i prednost za goste doneo je Alan Kardec dva minuta pre odlaska na odmor.

U 58. minutu Mao je postigao gol za 2:2 i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča, iako je do kraja bilo još dosta prilika na obe strane, da se ova goleada začini sa još par lopti u mrežama rivala.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA KINE, 13. KOLO:

Guižu – Gvangžu Evergrande 0:2 (0:1)

Subota:

Hebei – Tijanđin Kvanžan 1:0 (0:0)
Henan – Janbian 3:1 (1:0)
Šangaj Šenhua – Čongkuing Lifan 2:2 (1:2)

Nedelja:

13.35 Peikng Guan – Tijanđin  Teda
13.35 Gaungžu R&F – Šangaj SIPG
13.35 Điangsu – Čangčun
13.35 Liaoning – Šangdong

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter