0
Fudbal

SPORT NA TV: ‘Orlići’ srećno protiv Portugalije, počinje malo Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 17.06.17 u 08:50

Veoma bogat sportski dan je pred nama, a u centru pažnje je početak Evropskog prvenstva za mlade i debi Srbije u Poljskoj, kao i Kup Konfederacija u Rusiji.

Nema dileme, u centru pažnje naše sportske javnosti je debi ‘orlića’ protiv Portugalije na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj. Četa Nenada Lalatovića već u prvom kolu ne sme da kalkuliše, razlog je sistem takmičenja, te je pobeda nad sjajnom Portugalijom moranje. Da li Gaćinović, Maksimović, Živković, Đurđrević i drugari mogu do tri boda, pogledajte od 18 časova na Areni sport, iako je bilo najava da će i RTS prenositi utakmicu, to je za sada pod znakom pitanja.

Kada je domaći sport u pitanju, ne završava se sve na fudbalu. Danas košarkašice Srbije igraju drugi meč na EP u Češkoj, a posle poraza od autsajdera Grčke, čeka nas derbi sa Francuskom, rivalom iz finala prošlog Eurobasketa. Videćemo mogu li Ana Dabović i drugarice do podviga i povratka na pobednički kolosek.

Danas u Rusiji startuje i Kup Konfederacija. Svetsko prvenstvo u malom na kome će se za trofej boriti svi šampioni kontinenata, plus prvak sveta Nemačka. Turnir otvara utakmica domaće ekipe Rusije i Novog Zelanda od 17 časova na RTS-u.

Kada je reč o fudbalu, tu nije kraj, čekaju nas mečevi kineske lige Guižu i Gaungdžo Evrgrande, kao i japanska liga, baraž za popunu Primere i MLS liga na Sport klubu i Eurosportu.

Sport klub nam još donosi tenisa, biciklizam i prenose skoro svih mečeva sa Eurobasketa za dame. Arena Sport nam pruža brazilsku Seriju A u kombinaciji sa Argentincima i odbojkom. Uživajte uz sport i hladno pivce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter