11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODJEKNULA BOMBA U HUMSKOJ: Iz Čelsija u Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.17 u 19:23

Nakon višenedeljne misterije, čini se da je definitivno – Danilo Pantić ponovo će igrati u Partizanu!

Vezista, koji je na proleće 2015. godine otišao iz Humske nakon što nije želeo da potpiše profesionalni ugovor sa klubom, vraća se u matični klub kao pozajmljeni igrač Čelsija.

Pantić nije uspeo da se izbori za minutažu na Stamford Bridžu, a igrao je kao pozajmljeni fudbaler prvo u Viteseu, potom i u Ekscelsioru, za koji je odigrao devet mečeva.

Biće interesantno videti kako će navijači reagovati na ovaj transfer, pošto su, kada je prvi put spomenuta mogućnost Pantićevog povratka, bili izričito protiv.

(Youtube/Football Best Skills,Goals,Assists)

 

 

 

0
0

11 Komentara

  1. Pantiću,hvala ti što si se vratio.Mnogo duže i više volim Partizan od svih ovih pametnjakovića,koji su navijači sa tastature.Gospodo,reč je o mladom čoveku,koji je otišao kada sam nije mogao ništa da odluči.Maloletan nije produžio ugovor pod pririskom oca(kakav je čovek to znaju Rumljani) okorelog zvezdaša i u sprezi sa menadžerom onemogućio ga da potpiše profesionalnio ugovor sa Partizanom.Otac je prodao dete,uzeo pare,a mladić se pogubio u karijeri na pozajmicama.Imam samo jednu želju da Pantić zaigra u derbiju i uvali ocu dva komada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja bomba,on nije ni petarda. Verujem da ce biti izvizdan svuda gde se bude pojavio.Ko ga je doveo taj sigurno nije normalan jer Pantic nema kvalitet za danasnji Partizan i samo ce zauzimati mesto nekom nasem klincu.Ovo je sigurno najveca greska Ivice Ilijeva od kako je stupio na mesto sportskog direktora i dokaz da nije mogao da nadje pojacanje na mestu ofanzivnog veznog.

    0
    0
    Odgovori
    • ови из управе нормални?!
      Не желимо некога ко није хтио да буде човјек!
      Није проблем ако неко не зна да игра, али ако је човјек и ако се труди, никад му ми нећемо звиждати.
      Али ово прелази границе пристојности. Знаш како кажу, једном те превари, његова срамота, двапут те превари – твоја је срамота! Ово иде до мазохизма

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter