0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

GOTOV ODMOR: Simo Krunić prozvao, Radnik pali motore

Objavljeno: 17.06.17 u 09:00

Prvi okupljanjem na gradskom stadionu u Surdulici zvanično je počela nova sezona za Radnik u kojoj je prevashodni cilj opstanak u ‘eliti’, ali naravno, svi veruju u bolji rezultat.

Seniore Radnika okupio je Simo Krunić i dalje na poziciji šefa struke koji je na zadovoljstvo uprave kluba nastavio započeto u Surdulici. Igrače je najpre pozdravio i predsednik kluba Stanislav Tončev poželevši igračima uspešnu sezonu sa što više ostvarenih pobeda u predstojećem periodu.

– Drago mi je da će vas sa klupe predvoditi čovek čije znanje i iskustvo trebate iskoristiti u što većoj meri kako bi bili što uspešniji. Nadam se da ćemo u predstojećoj sezoni zajedno izboriti i ostvariti takmičarske ciljeve koji između ostalog podrazumevaju opstanak u ovom rangu takmičenja, bar kroz plej-aut, a uz malo više sreće i još bolje organizacije i ulazak u plej-of, što da ne – rekao je Tončev.

Kao drugi primarni cilj kluba Tončev je naveo i promociju mladih igrača, kao i to da je njegova želja da kroz naredni period Radnik postane klub koji zna kako sa mladim fudbalerima. U daljem obraćanju predsednk Tončev istakao je da žali što među prvotimcima Radnika neće više biti Trifunovića, koji će igrati u lučanskoj Mladosti. Ovom prilikommu je ispred uprave kluba poželeo sreću u nastavku karijere.

Nakon oficijalnog dela, pristupilo se i već prvim treninzima, a plan kluba je da se prvi deo priprema i doček novih igrača obavi na terenima u Surdulici. Za ovaj period priprema zakazane su i dve kontrolne utakmice. Prva će se odigrati već u utorak u Nišu protiv tamošnjeg Radničkog na Čairu od 11:30. Već u petak odigraće se i prijateljska utakmica protiv ekipe PFK“Levski“ iz Sofije na stadionu reprezentacije Bugarske od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter