0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POČINJE I VOŽDOVAC: Stolica ‘upalio mašinu’, Grknić poželeo sreću igračima

Objavljeno: 15.06.17 u 21:27

Jedna dobra sezona je iza ‘zmajeva’ koji će u narednoj pokušati da odu korak dalje.
Došao je Voždovac do plej-ofa, ali je loše krenuo u završni deo šampionata i završio bez Evrope.

Ipak, u mnogome je ova ekipa rešila pitanje šampiona. Porazila je Crvenu zvezdu nakon čega je Partizan preuzeo lidersku poziciju, a potom nije uspela da savlada crno-bele i napravi novi preokret. I ovu sezonu će sa klupe započeti Ilija Stolica, jedan od najvećih iznenađenja Superlige.

– Sa zadovoljstvom se vraćam obavezama u radu i sa ovim momcima i sa nestrpljenjem očekujem početak rada. Napravili smo rezultatski iskorak, ali je došlo do pomaka u igri, ideji, jasno se videlo da je ekipa napredovala, što je jasan pokazatelj da ekipa ima dosta potencijala u sebi i spremni smo da u narednoj sezoni napravimo novi iskorak, kazap je Stolica za klupski sajt.

Kako je strateg Voždovca još rekao, cilj tog kluba jeste da izrastu u ozbiljnog superligaša, jer imaju sve predispozicije za tako nešto. Generalni direktor kluba, Goran Grknić je požekeo sreću svojim igračima uz očekivanja da će barem ponovizi uspeh iz protekle sezone:

– Nećemo praviti mnogo promena u igračkom kadru, zadovoljstvo je i veliko što je stručni štab na čelu sa Ilijom Stolicom na okupu, jer je dosta učinio na adirmaciji kluba. Ukoliko i bude promena u igračkom kadru, već imamo spremne zamene iz sopstvenog pogona, otkrio je Grknić.

Voždovac će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, a potom tim odlazi u Sloveniju na finalni deo. Dva atraktivna pripremna meča će ‘zmajevi’ igrati u Austriji, sa ruskim premijerligašima Spartakom i Arsenalom iz Tule, kao i sa ukrajinskom Zorjom u Sloveniji.

– Postavićemo ciljeve i želimo da ih ispunimo za narednu godinu. Drago mi je da je veliki broj igrača ostao na okupu i to će samo olakšati pripreme. Nadam se da neće biti povreda. Dosta je omladinaca, mi stariji smo tu da pomognemo da se što pre uklopie i uđu u ritam seniorskog fudbala, izjavio je kapiten tim, Miloš Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter