0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Imam mnogo poverenja u trenere, a još više u svoje igrače (FOTO)

Objavljeno: 13.06.17 u 20:03

Trener Čukaričkog, Nenad Lalatović, koji kao selektor mlade reprezentacije Srbije trenutno boravi na pripremama pred EP u Poljskoj, govorio je o svom odustvu, reprezentaciji, timu i trenerima.

– Volim da sam uz ekipu koju treniram i prvi put sam u situaciji da nisam bio na prozivci svojih igrača. Verujem da se moje odsustvo neće osetiti, jer domaće prvenstvo počinje 22. jula i ako mlada reprezentacija uđe u finale evropskog prvenstva, odnosno, ukoliko ostanemo do kraja u Poljskoj imaću još 23 dana da sa Čukaričkim sprovedem u delo svoje zamisli pred Superligu. Veći deo igrača je ostao na okupu i oni svi mene dobro znaju i šta ja hoću, rekao je Lalatović.

Istakao da mnogo veruje igračima Čukaričkog jer zna kako su igrali tokom prolećnog dela minule sezone, kao i da veruje da će biti još bolji.

– Ostavio sam raspored šta će svaki dan da se radi i kad imaju dva i kad imaju jedan trening. Imam ogromno poverenje u trenere Pavla Delibašića i Mihajla Jurasovića, a najveće poverenje u svoje igrače.

FOTO: FK Čukarički

 

Lalatović je rekao da su ambicije kluba da u narednoj sezoni bude u vrhu tabele i da nastupa na evropskom takmičenju, jer Čukarički to zaslužuje.

– Čuka je najstabilniji i najorganizovaniji klub u kom sam do sad radio, istakao je selektor ‘Orlića’.

Govorio je i o novim igračima.

– Dobio sam informaciju da je Drinčić slobodan igrač, inače sjajan fudbaler koji može mnogo da pomogne u borbi za vrh tabele. Biće još novih igrača, kao i odlazaka. Na pripremama želim 22 fudbalera i tri golmana i tako će biti i tokom sezone.

Što se tiče priprema u Poljskoj za Evropsko prvenstvo koje traje od 16. do 30. juna Lalatović je rekao da protiču u odličnoj atmosferi i da sa nestrpljenjem očekuju prvu utakmicu.

– Na pripremama smo sproveli u delo sve što sam zamislio, u prejakoj smo grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom, a najbitnije je damo svoj maksimu- na svakoj utakmici.

Dodao je i da su iz Poljske gledali utakmicu Srbije protiv Velsa..

– Siguran sam da će se naša reprezentacija sa ljudima koji vode FSS i sa selektorom Muslinom kvalifikovati na svetsko prvenstvo u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter