5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUGARSTVO: Stefan Babović stao u odbranu Vladimira Stojkovića i to žestoko udario na kritičare (FOTO)

Objavljeno: 13.06.17 u 19:49

Bivši fudbaler Partizana Stefan Babović javno se suprostavio kritičarima i stao u odbranu svog druga i ‘jedinice’ reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

Iskusni vezista je podsetio sve one koje kritikuju bivšeg golmana Crvene zvezde i Partizana da je mnogo puta spašavao svoje timove, ali i reprezentaciju, te da nije zaslužio da se nađe na ‘stubu srama’ posle greške koju je napravio protiv Velsa, a kasnije gosti stigli do gola iz penala.

– Brzo se zaboravilo kako je Stojke branio za reprezentaciju Srbije. Faul na 16 metara od gola i posle toga penal i sve se okreće protiv njega. Niti je napravio penal, niti kiksnuo za gol konkretno. Kažu ne brani, mnogo puta nije branio za svoj klub pa je spasavao reprezentaciju i uvek bio među najboljima. Gledam kakve kikseve prave direktne za gol. Golmani koji su plaćeni po 30 miliona, živi ljudi… Umesto da ga podržimo, mi mu sada pravimo pritiksak pred sledeće utakmice, a on je i dalje naš najbolji golman. Kratko pamćenje, nažalost! ‘Glavonja’, samo napred! – napisao je Stefan Babović.

FOTO: Stefan Babović/HOTSPORT

Da li se slažete sa Stefanom Babovićem?

1
0

5 Komentara

  1. I opet je upravu kao i za mangupa koji nije smeo da dodje u kafic nego vredjao preko fejsbuka.Daleko bolji igrac od vecine koji su bili ili koji su trenutno u Partizanu ali tribini to nije dovoljno.Bio je najveci talenat srpskog fudbala veci i od Ljajica i Jovetica ali luda glava i nedostatak srece su mu unistili karijeru i u Holandiji i u Francuskoj.Ako vidimo da jedan Rukavina celu karijeru igra u Spaniji sta reci za Babovica.Jedino ko je tu dobro prosao je Zoran Tosic.

    1
    0
    Odgovori
    • Ko bre talenat? Pa decko je kod vas igrao zbog oca, cale urgirao, lik vam usporavao igru samo tako izigravajuci Mesija, osrednji igrac kao i Stojkovic koji greje klupu u Engleskom nizeligasu i kome navijaci jedva cekaju ledja da vide! Prevare od igraca

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter