10
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PRETI LI NAM NOVI HAOS IZMEĐU VEČITIH? Karadžićeve reči o Zvezdi izazvaće revolt kod navijača crveno-belih (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.17 u 20:49

Fudbalski klub Partizan danas je organizovao koktel u Kraun plazi, a povod je bila osvojena dupla kruna.

Jedan od prisutnih na koktelu jeste i bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Partizana, Tomislav Karadžić.

Prvo je pričao o šansama reprezentacije da se nađe na Svetskom prvenstvu u Rusiji:

Ima još da se igra. Tek sledi međusobni duel Velsa i Austrije, pa Velsa i Republike Irske, mi sa jednima i drugima, tako da je još uvek takmičenje neizvesno. Ako budemo malo bolje igrali, ići ćemo u Rusiju. 

Prokomentarisao je i posetu na tribinama:

– Najlepše je što se vratila publika. Mi smo se mučili, sem onoga kad smo otišli na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku, nakon toga je bila slaba poseta. Ovo juče je bio praznik.

Upitan da li postoji mogućnost da se ponovi slučaj „Đenova“, Karadžić je rekao da mu se čini da će sve biti pozitivno:

Treba biti obazriv, ali mi izgleda da je to stavljeno pod kontrolu. Državni organi su se uključili, rezultat smo videli.

Potom je na red došlo i pitanje – koliko je Tomislav Karadžić zaslužan za Partizanovu duplu krunu, što je bivši prvi čovek FSS i Partizana iskoristio da Zvezdi „obori alibi“:

Neki klubovi u tim pričama traže alibi. Voleo bih da jedan sudija, a živ sam i oni su živi, kaže da sam mu nekada rekao da nekoga zaustavlja ili nekome pomaže. Već deceniju Zvezda nema tim, ima problema unutrašnjih, i dok to ne reše biće im krivi FSS i svi drugi. Ja im želim da izađu iz krize, i da jednom, kad budu mnogo bolje igrali i na domaćoj i na evropskoj sceni, te probleme ostave iza nas.

Što se tiče „pomoći“ Partizanu…

Ja imam dobar odnos sa bivšom i sadašnjom upravom. Došao sam da proslavimo duplu krunu, ali ne pomažem im. Izbegavam te priče da ja iz pozadine pokušavam da upravljam klubom. Dobra je uprava, dobri ljudi, došao je dobar trener, a ja im želim da stignu do grupne faze Lige šampiona, rekao je Karadžić, da bi na kraju, kroz šalu, dodao da će na narednom derbiju tražiti da sedi na običnoj stolici, pošto je na poslednjem meču večitih rivala Karadžića čekala fotelja.

Sa lica mesta, Stefan Smuđa

0
0

10 Komentara

  1. Čemu ovakav naslov?
    Da li vi kao portal namerno izazivate ove tenzije među podivljanim navijačima?
    Ništa tu epohalno i uznemirujuće nije izneo Karadžić! Kamo sreće da tu dijagnozu o staanju u klubu prihvate navijači i legende kluba i da, napokon počnu sa čišćenjem smeća iz svog dvorišta i krenu putem oporavka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosta vise sa tim spinovanjem protiv Toleta i budimo bar jednom objektivni nakon toliko godina jer posle one bruke na SP trener je morao odmah da podnese ostavku a ne da ceka da bude smenjen i to iskoristi kao propagandu u svom interesu u obracunavanju sa Toletom.

    0
    0
    Odgovori
    • Odakle im pare za tolike proslave duple krune kada im je Vucko dao 1200000 eura da bi igrali u evropi zar ne treba da vrate. Nema veze za jedno godinu do dve plafon docekace sudbinu kk partizana oteto prokleto

      0
      0
      Odgovori
    • Ako ne bi bilo krivca sa strane morali bi da kazu da nemaju pojma i da ih institucija dere ko Musa jarca.
      A onda kako da objasne gde su potrosili silne milione kada ih Partizanova decurlija oducava od fudbala!
      Znaci svako spolja moze da bude kriv cak i zvezdas samo unutra nema krivice.
      ZVEZDA NAMESTA SVAKOG DRUGOG DANA OSIM DJURDJEVDANA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter