8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Vladimir Stojković neće braniti za Srbiju protiv Moldavije, dobija zamenu! (FOTO)

Objavljeno: 12.06.17 u 11:23

Razlog je viša sila, Slavoljub Muslin neće moći da računa na iskusnog golmana u tom duelu.
Skupo će koštati Vladimira Stojkovića jučerašnji žuti karton.

Ne samo zbog toga što se stvorila konfuzija zbog koje je kasnije Srbija i primila gol od Velšana, već i zato što Vladimir Stojković neće moći da bute u timu za duel sa Moldavijom. Takođe i Luka Milivojević neće igrati tu utakmicu iz istog razloga.

Trećeg dana meseca septembra će Srbija na najvećem stadionu u našoj zemlji dočekati Moldaviju, a po saznanjima HotSporta, Stojkovića će na golu zameniti rezervni golman Predrag Rajković. To su planovi koji već sada postoje, ukoliko bivši golman Zvezde bude nastavio da u kontinuitetu dobro brani za Makabi.

Rajković je branio protiv Republike Irske kada je Vladimir Stojković bio povređen, i tada je upisao veoma dobar nastup. Muslin će morati da se pozabavi i sa zamenom za igrača Kristal Palasa, Milivojevića, koji je sinoć skrivio jedanaesterac i zaradio javnu opomenu.

Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Branislav Ivanović bi novim žutim kartonom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo takođe bili suspendovani.

FOTO: STARSPORT
0
0

8 Komentara

  1. A đe to Stojković branio u kontinuitetu osim u našoj ligi,ajde kažite mi.Đe god je bio primo je golove sa 30 metara!Kad nema mesta u notingemu koji jedva izborio opstanak u zadnjem kolu čempionšipa,sramota je da bude na golu reprezentacije.U Notibgemu nije bio ni u protokolu,već na tribinama više od pola sezone.Ovo samo kod nas može.

    0
    0
    Odgovori
  2. Rajkovic ce da brani „ukoliko bivši golman Zvezde bude nastavio da u kontinuitetu dobro brani za Makabi“
    Gde to Stojkovic brani u kontinuitetu i dobro da je do sada zasluzio da bude na golu, ma hajte molim vas

    0
    0
    Odgovori
  3. Evo sanse za Mladje pa neka vidi muslin gde je .
    Nista ne kosta da Proba
    Rajkovica , Sergeja Milinkovic Savica . Ljajica .Zileta . Maksimovica . Gacinovica .
    Ne zobaravimo da su svi ovi sto su sada u repki najmanje po 30 godina .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter