0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PRAVO SA TAJLANDA: Vojvodina dovela novog napadača

Objavljeno: 11.06.17 u 15:22

Doskorašnji napadač tajlandske Pataje junajted Milan Bubalo (26) danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina doveo je još jednog novog igrača pred početak nove sezone. Ugovor sa crveno-belima u trajanju do juna 2019. godine potpisao je Milan Bubalo, koji se pre dva dana već priključio ekipi na pripremama na Zlatiboru, a odigrao je i jedan prijateljski meč protiv Jedinstvo Puteva i pritom uspeo da se upiše u strelce.

Milan Bubalo je rođen 21. jula 1990. godine u Beogradu, a seniorsku karijeru počeo je u  Inđiji. Potom je igrao još za Hajduk (Kula), Koper (Slovenija), Gjeongnam (Južna Koreja) i tajlandske klubove Muantong junajted, Pataja junajted i BEK Tero Sasana. Igra na poziciji desnog krila, mada je često bio i u ulozi napadača.

– Vojvodina je veliki klub, sa mnogo velikom tradicijom i iza sebe ima armiju navijača. Jednostavno, zna se šta je Vojvodina i tu nema šta mnogo da se priča. Utisci za sada su mi odlični. Imamo mladu ekipu, sad samo treba da se uklopimo i da radimo – rekao je Bubalo.

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati novu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstvo Putevi, a boravak na Zlatiboru planiran je do 18. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter