5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘OPSAJD’: Legenda Zvezdine svlačionice Mijović krenuo koracima Totija, Sikima dobija novu ulogu

Objavljeno: 10.06.17 u 13:40

Duhovita rubrika ‘Opsajd’ nastavlja da izmamljuje osmehe čitalaca HotSport, naravno bez zle namere prema svim učesnicima teksta našeg blogera.

Crvena  zvezda je juče zvanično počela pripreme za sledeću sezon. Na spisku trenera Milojevića se našlo čak 40 imena a na prozivci su se pojavila dvadesetšestorica. Iako su mnogi očekivali na prozivci se ipak nije pojavio Igor Mijović. Fantom koji je izgleda poput Totija rešio da okači kopačke o klin. Stranci su dobili produženi odmor pa će se saigračima pridružiti početkom sledeće nedelje na Zlatiboru, mada kako su pojedinci igrali u protekloj sezoni, možda bi bilo bolje i da se ne vraćaju.

Posle 13 godina crveno-beli u sezonu ulaze bez trenera golmana Srđana Maksimovića koji će biti prekomandovan na neku drugu funkciju,  a spekuliše se da bi Maksa mogao postati novi trener kik boks kluba Crvena zvezda. Zvezdan Terzić će dakle morati da angažuje novog trenera golmana, ali i osobu koja će lepoj Jovani davati izjave pre početka, na poluvremenu i  po završetku meča.

Pošto nije produžen ugovor sa Predragom Sikimićem, a s obzirom na činjenicu da je tačno nula klubova zainteresovano za njegove usluge, Sikimator se nameće kao logično rešenje da zameni popularnog Maksu na mestu ‘’davaoca izjava za Arenu sport“. Na spisku nije bilo mesta ni za crnogorskog Benzemu, Petra Orlandića za čiji potpis se trenutno bore tri velikana crnogorskog fudbala – Bokelj,Grbalj i Lovćen. a prema rečima njegovog menadžera u trku bi mogao da se uključi i grčki Olimpijakos protiv koga je Orlandinjo postigao prelep gol na prijateljskoj utakmici prošle godine.

Zvezdaši su dve sezone pevušili stihove “Lune,Lune, Lune da sredimo račune“, a juče su konačno računi i sredđeni, jer se Aleksandar Luković  Lune nije našao na Milojevićevom spisku. Zvezda je tako ostala bez  sigurnog egzekutora sa bele tačke ali i čoveka koji je opasno pretio da prestigne Slavoljuba Đorđevića  po broju kikseva u crveno belom dresu. Pored toga što je kumovao Dušanu Andjelkoviću Džinu, Lune je kumovao i  mnogobrojnim Zvezdinim primljenim golovima u prethodnim sezonama pa je njegovim odlaskom pao kamen sa srca svim Delijama.  Zvezdan Terzić je najavio da će Lukoviću biti ponuđena neka funkcija u klubu što je svakako lep gest, ali nažalost zakasneo.

Nemanja Supić takođe spada u grupu ‘’otpisanih’’, a ni Marka Poletanovića više nećemo gledati u crveno-belom dresu jer ‘’ ima nešto i u nauci o imenima’’…  Za razliku od kuma, Dušan Andjelković Džin se našao na spisku Vladana Milojevića, tako da će navijači Crvene zvezde i sledeće sezone gledati bravure ovog hitronogog levog beka.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

5 Komentara

  1. Pa nije lud Lukovic da napusti Zvezdu kada je imao primanja 500 000 e godisnje sa bonusima.Voli Zvezdu do poslednjeg njenog dinara !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. KAkav crni Lovcen kad ce mu Rajo srediti transfer u Trokadero da radi kao izbacivac, u Budvu em bolji uslovi em bolja plata no na Cetinje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter