0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan štoper je otpao, drugi čeka rasplet u Segundi

Objavljeno: 10.06.17 u 17:32

Sin legende Crvene zvezde Dušana Savića, Vujadin neće se vratiti na stadion ‘Rajko Mitić’, uprava i trener se okreću novim kandidatima.

Prvi na pragu povratka u Crvenu zvezdu posle Filipa Stojkovića, koji je utanačio uslove i sledi zvaničan potpis ugovora, bio je Vujadin Savić. Ipak, posle vaganja, kako HotSport saznaje definitivno je odlučeno da se pronađe novo rešenje u narednom periodu. Procenjeno je da je na poziciji štopera neophodan iskusniji igrač, pošto se računa samo na Abrahama Frimponga.

Trener Vladan Milojević je dao zeleno svetlo da se pokuša sklapanje aranžmana sa Nikolom Vujadinovićem, koji je drugi deo sezone proveo u Osasuni. Postao je slobodan igrač, ali za sada su njegovi planovi vezani za ostanak u Španiji. Interesuje se Hetafe, tim koji se bori da kroz plej-of izbori povratak u Primeru.

Nikola Vujadinović je u karijeri igrao za Zetu, Javor, Cska iz Sofije, Udineze, Aberdin, Osasunu i kineskog drugoligasa Peking.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter