0
Fudbal

KRIS KOLMAN: U tuđoj si zemlji, nije rat, ali je…

Objavljeno: 10.06.17 u 16:52

Selektor Velsa govorio je danas od sutrašnjem meču sa Srbijom 20.45 na stadionu ‘Rajko Mitić’ koja bi za njegov tim mogla da bude kraj nade o odlasku na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Šef stručnog štaba ‘zmajeva’ se javnosti obratio pesnički, a prve reči su mu bile da njegov tim mora da izdrži pritisak, to jest da se izvuče iz vrtloga u prvih pet do deset minuta.

– Ne ideš tako često na ovakva mesta. U jednom trenutku pred tobom je vrtlog. Ne znaš odakle dolazi, masa sa svih strana počinje da bude zaista bučna. Protivnik tada pojačava tempo, na tih pet li deset minuta te čeka bombardovanje. Posle toga se ili isprsiš ili nestaneš – rekao je Kolman.

Na pitanje kakvu atmosferu na stadionu ‘Rajko Mitić’ očekuje, Kirs Kolman je rekao:

– U tuđoj smo zemlji. Naša nacija protiv njihove. Nije rat, ali jeste pitanje ko će da udari jače.

Na kraju selektor Velsa je dočarao kakva nas borba čeka sutra u Beogradu.

– Čudan je to osećaj. Nekad se osećaš malo izolovano, nekad se zavučeš u sopstveni oklop, ali kad se to desi na terenu se dese loše stvari. Drugi kažu: Ne, ovo je 90 minuta, uživaću i to će me učiniti boljim. Tako i mi želimo da bude sutra. Tih 90 minuta ne smeju da prođu pored nas. Moraš da se zapitaš: Da, bio sam na terenu, ali da li sam zaista bio prisutan? Da li si dao celog sebe? Sjajan je osećaj kad to zaista uradiš – zaključio je Kolman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter