1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI SVE ZADOVOLJNIJI: Odluka u Partizanu koja će obradovati sve navijače (FOTO)

Objavljeno: 09.06.17 u 00:33

Kada su navijači u pitanju, češći su slučajevi da bi šansu pre dali klupskoj deci nego nekome drugom.

Taj princip rada je usvojio i novi šef struke koji će na pripremama proceniti kvalitete Partizanovih talenata.

Miroslav Đukić je poznat kao neko ko uživa u radu sa mladim fudbalerima, mnoge je i u svom prethodnom mandatu ‘bacio u vatru’ i napravio od njih ozbiljne igrače u ovom sportu, a nešto slično će pokušati ponovo u crno-belom taboru, i to već na prvim pripremama pred evropske kvalifikacije.

Fudbaleri iz podmlatka koji će ići na pripreme su Sava Petrov, Veljko Birmančević, Strahinja Bošnjak, Đorđe Jovanović, Svetozar Marković i Jovan Kokir, radiće sa prvim timom i pokušati da se nametnu treneru kako bi dobili šansu već možda u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ili ono što je realnije na početku prvenstva kada će Đukiću biti potrebna ‘lepeza’ spremnih igrača.

Đorđe Jovanović je neko ko je već imao priliku da pokaže svoje umeće i prošle sezone u Superligi, Bošnjak i Marković su štoperi i mogući naslednici Milenkovića koji prelazi u Fiorentinu, Kokir i Birmančević su vezni fudbaleri tehnički izuzetno potkovani, dok je Petrov napadač iz generacije ’98.

FOTO: FK Partizan
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter