2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROZIVKA U PETAK: Da li će ovaj momak dobiti novu šansu?

Objavljeno: 07.06.17 u 18:51

Fudbalski klub Crvena zvezda u petak pali motore i kreće pripreme za novu sezonu koja za njih startuje već 29. juna, a na prvom okupljanju trebalo bi da se pojave svi igrači sem onih kojima su istekli ugovori, a to su Petar Orlandić, Predrag Sikimić i Nemanja Supić.

Bilo je spekulacija da će se još nekim igračima uprava zahvaliti na saradnji i pokušati da im pronađe novu sredinu, u tu grupu je svrstan i Džon Ruiz, ali će po svemu sudeći Kostarikanac dobiti novu šansu. Kako HotSport saznaje, on bi trebalo da se pojavi u petak na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde će kao i ostali momci obaviti razgovore sa uprvaom i novim trenerom Vladanom Milojevićem.

Kao što HotSport već danima piše spisak potencijalnih pojačanja je sastavljen, želje su Filip Stojković, Vujdain Savić, Milan Rodić, Srđan Babić, Srđan Mijailović, Goran Čaušić i Veljko Simić. Naravno, vremena da se on proširi i na ofanzivni deo tima ima, ali će se prvo sklapati odbrana.

Čekaju nas veoma zanaimljivi dani na stadionu ‘Rajko Mitić’…

0
0

2 Komentara

  1. Valda trener Milojević neće prihvattiti sugestije i ucene Terzića da Ruizu pruži „još jednu šansu“ jer taj je svojim igrama dokazao da ima dve leve noge. Čist promašaj, nešto kao Parker, Onilo.i Matos.Terzić dobro zna da dotični nema blage veze ali bi mu dao još jednu šansu da bi se opravdao za promašaj sa Ruizom. Ruizu zajedno sa Terzićem treba dati nogu iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Interesantno je da su skoro si zvezdina deca i da se sada vracaju…dokaz da se nije vodilo racuna na vreme, ili su losi….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter