2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA META: Bio velika želja Partizana, a sada iz Španije stiže u Zvezdu

Objavljeno: 07.06.17 u 20:44

Defanzivac koji je ponikao u crveno-belom dresu mogao bi da se vrati u ‘Ljutice Bogdana’, čeka se početak pregovora posle kojih bi crveno-beli mogli da reše pitanje štopera.

Dosta igrača je u fokusu Crvene zvezde, a svakako da je cilj da se ojača poslednja linija koja je na proleće imala dosta problema. Trener Vladan Milojević ima nekoliko ‘pikova’ i u fokusu je od danas Nikola Vujadinović, koji 31. jula treba da napuni 31. godinu. Štoper sa iskustvom, prethodnih šest meseci proveo je u Osasuni. Pre toga nastupao je u Kini, a igrao je i u austrijskom Šturmu.

Nikola Vujadinović je ponikoa u Crvenoj zvezdi, ali nije debitovao za crveno-bele već je išao u Zetu i još neke ekipe među kojima je i Javor. Drugi mandat u Osasuni mu je istekao na kraju sezone, a zimus je bio na meti Partizana i pored želje tadašnjeg trenera Marka Nilolića odlučio se za Španiju. Sada je otvoren povratak u Srbiju, jer je Osasuna ispala iz Primere, mada na stolu stoje i ponude iz inostranstva.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter