0
Fudbal

SPORT NA TV: Tenis u Parizu, fudbal u Budimpešti i košarka u Valensiji

Objavljeno: 05.06.17 u 08:48

Zaista malo sportskih događaja će se odigrati ovog ponedeljka, a mi vam izdvajamo nekoliko koji bi mogli da privuku pažnju ljubitelja sporta.

Oni koji prate fudbal večeras će imati priliku da isprate prijateljski susret između Mađarske i Rusije uoči nastavka kvalifikacija za Mondijal upravo u Rusiji 2018. godine. Taj meč moći ćete ga gledate na SportKlubu 2 od 20:30h.

U istom terminu ljubitelji košarke biće uz četvrti kanal TV ArenaSport, pošto će se u Valensiji igrati četvrti meč plej-ofa španske ACB lige između ‘slepih miševa’ i Baskonije.

Naravno, i tokom današnjeg dana igraće se mečevi na Otvorenom prvenstvu Francuske, čuvenom Rolan Garosu. Te duele moći ćete da pratite na kanalima B92 i Eurosporta.

Kako neće biti drugih događaja, izdvajamo i meč finala plej-ofa NHL lige između Pitsburga i Nešvila. Stoga će svi koji prate najbolji klupski hokej biti od dva sata posle ponoći uz prvi program TV ArenaSport.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter