0
Evrokupovi

FOTO: Ultras-tifo

VESTI IZ POLJSKE: Partizan izbegao potencijalnu ‘minu’ u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali… (FOTO)

Objavljeno: 04.06.17 u 20:29

Završnica prvenstva u Poljskom, moglo bi se reći, ide na ruku srpskog šampiona Partizana.

Dugo je bilo najavljivano poslednje kolo u Poljskoj kao najluđa završnica prvenstava u Evropi, a od svega nismo dobili velike preokrete, već je sve ostalo isto kao i pre ovog kola.

Legija iz Varšave za koju nastupa naš Miroslav Radović novi-stari je šampion, pošto je remijem bez golova protiv Lehije iz Gdanjska našeg Miloša Krasića odbranila prvo mesto na tabeli.

Oba srpska internacionalca odigrala su ceo meč i imali šanse da zatresu mrežu, ali se to nije desilo i sve se odigralo baš po želji navijača Legije, koja je ovom titulom obezbedila plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

To najviše zanima navijače Partizana, koji sada zasigurno znaju da se sa potencijalnom ‘minom’, šampionom Poljske, zasigurno neće sastati u 2. kolu kvalifikacija za elitu.

Legija će, kao i Partizan, među nosioce, a u grupu nenosioca upada slovačka Žilina i biće potencijalni rival crno-belih. Zato pored ove vesti stoji ‘ali’, jer bi i slovački tim mogao da bude izuzetno teška prepreka za početak evro-puta bilo kog nosioca.

FOTO: STARSPORT

Treba reći i to da je u drugom meču u borbi za vrh Jagelonija remizirala sa Lehom 2:2, posle zaostatka od 0:2. Taj rezultat nije im doneo titulu, ali jeste i jednima i drugima kvalifikacije za Ligu Evrope, pošto su zauzeli drugo, odnosno, treće mesto na kraju šampionata.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter