2
Fudbal

FOTO: REPRODUCAO/SINA.COM

SUPERLIGA KINE: ‘Kiša golova’ u Šangaju, na drugim utakmicama nigde manje od tri

Objavljeno: 04.06.17 u 00:47

Kinezi su danas nastavili takmičenje u domaćem prvenstvu sa velikim brojem pogodaka.

Najviše se istakao Šangaj SIPG koji je čak četiri puta zatresao mrežu Liaoninga, ali su i gosti postigli utešni.

Današnji program je počeo sa utakmicom Janbian – Gvangžu. Gosti su nakon dosta prilika preko Paulinja došli do prednosti u 32. minutu utakmice, da bi za nešto više od 10 minuta Jon doneo izjednačenje sa kojim se otišlo na poluvreme. Gvangžu je meč prelomio u finišu, prvo je Gulart nastavio golgetersku seriju u Aziji, a potom se u strelce upisao i Gao Lin za 10. pobedu Gvangžua iz 12 utakmica ove sezone.

Veliki preokret se mogao videti u duelu Đangsua i Hebeija, domaćin je pred odlazak na pauzu došao do vođstva golom Ji Ksianga, da bi u drugom delu utakmice čovek odluke bio Aloisio. Ovaj fudbaler je za samo 10 minuta dva puta pogodio gol Đangsu Suninga, doneo prednost gostima koji su je očuvali do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Nešto slično se desilo i Šandongu koji je takođe izgubio prednost, a i utakmicu. Li Songđi je doneo vođstvo Šandong Lunengu u 27. minutu utakmice, da bi do poluvremena poravnanje doneo Aksel Vitsel. U 68. minutu duela je na sjajnu asistenciju Su Kija odreagovao dobro Žang, i doneo pobedu gostima.

Najbolje za kraj. Maestralna partija Šangaja protiv Liaoninga. Posle ‘suše’ u prvih 45 minuta, u drugom poluvremenu smo mogli da vidimo čak pet golova. I to za 20 minuta drugog dela igre! U 70. minutu se Hulk prvi upisao u listu strelaca. Vang Hao je onda skrivio jedanaestarac, a Brazilac je bio precizan sa bele tačke za 2:0. Pet minuta nakon toga je prednost povećao Vu Li, da bi strelac utešnog gola za goste u drugom minutu nadoknade bio Lukimja. To nije bio kraj, samo minut kasnije je Lu Venđum pogodio za konačnih 4:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA KINE – 12. KOLO:
Petak:

Čongkuing – Peking 1:0 (1:0)
Henan – Gvangžu R&F 1:1 (0:1)
Tijanđin Teda – Šangaj Šenhua 2:1 (1:1)

Subota:

Janbian – Gvangžu Evergrande 1:3 (1:1)
(Jun 43 – Paulinjo 32, Gulart 73, Gao Lin 88)

Đangsu – Hebei 1:2 (1:0)
(Ji Ksiang 42 – Aloisio 55, 65)

Šangdong – Tijanđin Kvanžan 1:2 (1:1)
(Li Songđi 27 – Vitsel 41, Žang 68)

Šangaj SIPG – Liaoning 4:1 (0:0)
(Hulk 70, 81 PEN, Li 86, Lu 90+3 – Lukimja 90+2)

Nedelja:

Čangčun – Guižu Žičeng 09.30

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter