1
Domaći fudbal

VEST IZ NOVOG SADA: Velikoj ‘zimskoj želji’ Partizana ‘visi’ transfer u Portugaliju

Objavljeno: 03.06.17 u 13:15

Vezista potpisao za Olhanense pre dva meseca, a posle ispadanja kluba iz elite, čeka rasplet, hoće li ili ne menjati ekipu i zemlju.

Samo zbog slabije gol razlike Olhanense je morao da ispadne umesto Tondele iz portuglaske lige, što je iskomplikovalo transfer Aleksandra Palovčevića u Portugaliju. Vezista je otišao iz Vojvodine, pošto mu je istekao ugovor i već nekoliko dana je u zemlji na krajnjem jugu Evrope, pošto je kao slobodan igrač pre dva meseca potpisao ugovor. Kako saznaje HotSport traži se rešenje, pošto je Olhanense garantovao ugovor igraču i jedna od opcija je pozajmica u Eštoril i podela plaćanja plate, pa ukolliko se ekipa vrati u ‘elitu’ da usledi nastavak saradnje.

Ishod čekaju i dva kluba iz Turske, pa je svakako sigurno da se vezista neće vraćati u Novi Sad, gde je proveo dve uspešne godine. Kao talentovani tinejdžer iz Jagodine je stigao u OFK Beograd, gde je na momente pokazao veliki potencijal.

Prošlo leta i ove zime se za usluge Aleksandra Paločevića interesovao Partizan, ali do saradnje nije došlo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter