0
ATP

SPORT NA TV: Veliko finale Lige šampiona, ko će do trofeja Real ili Juventus?

Objavljeno: 03.06.17 u 08:50

Bogat sportski program je pred nama, ali je jedna utakmica centralni sportsaki događaj dana, a reč je o finalu Lige šampiona između Real Madrida i Juventusa.

Samo jedan može biti šampion Evrope. Real Madrid ili Juventus? Na papiru favorit je ‘kraljevski klub’, iza Madriđana je 11 osvojenih trofeja i planetarne zvezde poput Serhija Ramosa, Tonija Korsa, Kristijana Ronalda, Gereta Bejla i Karima Benzeme. Sa druge strane i ‘stara dama’ konja za trku ima, a nema čoveka na planeti koji ne misli da je legendarni golman Đanluiđi Bufon zaslužio da podigne ‘ušati’ pehar, za kraj, za krunu karijere. Prenos velikog finala iz Kardifa je na RTS od 20.45, a ko više preferira Arenu sport, onda neka okrene treći kanal.

Ostaćemo na ovoj sportskoj televiziji koja nam danas nudi polufinale rukometne Lige šampiona. Od 16.30 u Kelnu se sastaju Vesprem i PSŽ, dok dva sata kasnije će na teren Vardar i Barselona. Kada je reč o fudbalu tu su dueli brazilske Serije A, prvo od 21 čas Koritiba i Atletiko Paranense, a oko ponoći prenos duela Korintijans – Santos.

Na Sport klubu nas čeka sportski miks. Krećemo Moto GP i trkom za VN Italije, a onda se prebacujemo na kineski fudbal. Ipak, u centru pažnje je košarkaški meč polufinala turskog prvenstva između Anadolu Efesa i Bešiktaša našeg Vladimira Štimca, a crno-beli vode sa 2:0 u seriji. Tu je i dvoboj Palakanestra između Venecije i Avelina.

Eurosport nam i danas pruža duele sa Rolan Garosa, Novak Đoković odmara, ali i MLS ligu, to jest duel Kanzasa i Minesote.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter