14
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

FS SRBIJE U PANICI: Sprema se nova ‘Đenova’!

Objavljeno: 03.06.17 u 10:41

Fudbalski savez Srbije je u panici pred meč 6. kola kvalfikacija za Svetsko prvenstvo sa Velsom koji se igra 11. juna na beogradskom stadionu ‘Rajko Mitić’.

Fudbal u Srbiji je ponovo zahvatio rat. Optužbe na relaciji Crvena zvezda – Savez – Partizan mogle bi skupo da koštaju reprezentaciju Srbije. Kako je za Blic potvrdio direktor fudbalske reprezentacije Srbije Goran Bunjevčević na utakmici sa Velsom se sprema scenario iz Đenove, a to je da huligani prekinu utakmicu i ‘orlovi’ budu izbačeni iz kvalfikacija. To bi bio navodno odgovor Delija na rat sa prvim čovekom FS Srbije Slavišom Kokezom.

– Mi imamo ista saznanja i već smo po tom pitanju obavili veliki broj razgovora sa policijom i službama bezbednosti.Takav scenario za nas bi bio poguban, i zato i ovom prilikom apelujem na državne organe da učine sve kako bi sprečili eventualne nerede, ali i na navijače da se ponašaju civilizovano i da nam ne nanose novu štetu – rekao je Goran Bunjevčević za Blic.

Direktor reprezentacije Srbije apeluje na sve navijače da polože ispit i ne izbace ‘orlove’ sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

– Svako ko sebi da za pravo da napravi problem, taj je direktan neprijatelj Srbije. I tačka. A najgore je što i pojedinac može da izazove nered. Čak i jedna baklja može da bude fatalna. Setite se Đenove ili slučaja “dron”. Zato je i angažovan rekordan broj redara, policajaca i specijalnih snaga. Igrači su u euforiji, među njima je odlična atmosfera, i eventualni prekid bi ih dotukao. Lično ne želim čak ni da pomislim da je sve to moguće – zaključio je Bunjevčević.

Podsetimo, Srbija je u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine kažnjena službenim rezultatom 3:0, 120 hiljada evra i utakmicama bez publike. U prošlom ciklusu kvalfikacija za EP na meču sa Albanijom navijači su uleteli na teren da se obračunaju sa gostima posle gnusne provokacije dronom, kao i uvek ispaštali su ‘orlovi’, oduzeti su nam bodovi i sprečen nam je plasman u Francusku.

Bilo, neponovilo se…

0
0

14 Komentara

  1. Цигански врх и Терзић биће једини одговорни за нереде. Паметном доста.

    0
    0
    Odgovori
  2. Totalne neistine pa ako je neko pokazao privrženost Srbiji onda su to navijači Zvezde i TAČKA!!!!STOP NOVINARSKIM SPINOVIMA PROTIV CRVENE ZVEZDE

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar niko ne shvata da je ogromna lova data njima za te nazovi incidente.

    Program bez Srbije dugo traje.

    Državni posao…

    Paunović bi se prošetao sa reprezentacijom do finala.

    Zato i nije selektor a jesu …

    0
    0
    Odgovori
  4. Zar to nije dovoljno jasno da vise ni jedna jedina utakmica nase Reprezentacije ne treba da se igra u Beogradu . Verujte da u bilo kome gradu naprimer Nis .Novi Sad .Krusevac .Kragujevac itd.. bi bilo mnogo vise podrske i ne bi bilo incidenata .
    Ma izbacite vise i Zvezdu i Partizan bre iz Lige koga vise oni interesuju .

    0
    0
    Odgovori
  5. zvezda je najveca sekta.A ti njeni nazovi navijaci i ovakvim postupcima pokazuju svoje pravo lice.
    Posto ih je Partizan demolirao na terenu a Grobari na tribinama ucveljeni i nemocni resili su da se osvete zemlji u kojoj zive.
    Sramota bez presedana.Treba ugasiti tu sektu jednom zauvek.U ostalom njihov teren je pokazao da je dobar za uzgoj pecuraka!

    0
    0
    Odgovori
  6. te nazovi navijače zvezde, delije cigane ili kako već sebe nazivaju su nas već koštali evropskog takmičenja.
    sebe nazivaju velikim srbima, to su ništa drugo nego huligani.
    nemaju prava da govore o patriotizmu ono što su uradili to samo mogu da očekujemo od šiptara…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter