0
Evropske lige

ARSEN VENGER: Nećemo prodati Sančeza i Ozila

Objavljeno: 03.06.17 u 15:11

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da klub nema nameru da ovog leta proda fudbalere Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila, preneo je danas ‘Skaj’.

Sančezu i Ozilu na kraju sledeće sezone ističu ugovori sa Arsenalom i do sada su odbili da produže saradnju sa klubom. Za Sančeza su navodno zainteresovani Mančester siti i Čelsi.

Venger, koji je početkom nedelje produžio ugovor sa Arsenalom na dve godine, mora da pojača tim za narednu sezonu, ali bi ekipa sigurno bila slabija u slučaju odlaska dve najveće zvezde kluba.

– Svi će ostati u klubu ovog leta i nadam se da će produžiti ugovore – rekao je Venger.

Upitan o mogućnosti da klub proda Sančeza i Ozila, trener je odgovorio:

– Ne. Ne možemo oslabiti klub i oslabiti ekipu. Želimo da pojačamo tim. Jedino ako pronadjemo igrača istog kvaliteta i ako njih dvojica apsolutno žele da odu iz Arsenala.

– U ovom trenutku mislim da će ostati. Mi smo koncentrisani na to da tim ostane na okupu i da vidimo kako ćemo ga pojačati. Kada potpišeš ugovor, obavežeš se da do poslednjeg dana daješ sve od sebe. U interesu svakog igrača je da uvek igra fudbal, a čak i više kada se bliži kraj ugovora. Ako si pobednik, želećeš da pobediš kad god igraš – rekao je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter