0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI SA JUGA: Nemac preuzima Radnički i to bivši trener Partizana?

Objavljeno: 02.06.17 u 16:08

Milan Rastavac je napustio Radnički iz Niša, a sada se vaga ko bi mogao da ga zameni na užarenoj klupi, a prvi čovek tima sa Čaira je otkrio da se radi o inostranom stručnjaku.

Nemac na klupi Radničkog! I to čovek koji je vodio Partizan. Sve vam je rečeno, u opticaju su dva imena Lotar Mateus i Jirgen Reber.

– Novi trener Radničkog neće biti iz Srbije. Nemac je. Sedeo je na klupi Partizana – rekao je Ivica Tončev za list Narodne, a pisanje je potvrdio i navijački sajt ‘Real sa Nišave’.

Jirgen Reber vodio je Partizan 2005. godine, ali se nije dugo zadržao posle sramnog ispadanja u Kupu od Timoka. Polsednji klub koji je trenirao bio je Ankaraspor davne 2009. godine. Sa druge strane Lotar Mateus je Partizan vodio u sezoni 2002/2003 kada ga je uveo u Ligu šampiona. Poslednji posao koji je imao bio je na klupi Bugarske pre šest godina.

Radnički iz Niša je odlučio da se žali na odluku FS Srbije da evro-licencu dodeli Mladosti iz Lučana. Žalba je poslata na dresu UEFA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter