1
Domaći fudbal

DOK SE ČEKA NOVI TRENER: I Aleksandar Stanojević došao na stadion Partizana, ali… (FOTO)

Objavljeno: 01.06.17 u 16:46

Partizan čeka novog trenera, jedno ime na korak je od potpisa, ali je želja svih navijača bio upravo čovek koji se i pojavio na stadionu u Humskoj.

U danu kada je Marko Nikolić napustio kormilo crno-belog broda, na stadionu u Humskoj pojavilo se dobro poznato lice, poslednji trener koji je uveo Partizan u Ligu šampiona, Aleksandar Stanojević.

Dok se licitiralo o potencijalnim zamenama za Nikolića, navijači su dozivali Stanojevića da se vrati, ni ne znajući da je on na stadionu. Ipak, na žalost crno-belih pristalica, nije bio tu zbog povratka na klupu.

Iako ga je generalni direktor Partizana pozvao da ponovo povede ‘parni valjak’ ka Ligi šampiona, stav Aleksandra Stanojevića bio je jasan.

– Ne želim više da radim u srpskom fudbalu!

Kratak i izričit odgovor koji mnogo toga govori…

Stanojević je Partizan vodio u periodu od 2010. do 2012. godine i osvojio dve titule šampiona Srbije, jedan Kup i uveo klub u grupnu fazu Lige šampiona preko čuvenog dvomeča sa Anderlehtom.

Iako je imao veliki kiks u vidu ispadanja od Šamroka, navijači su ga obožavali zbog odličnog skora u duelima sa Crvenom zvezdom, iz istog razloga kao što je i Marko Nikolić ušao u njihova srca.

0
0

1 Komentara

  1. Dok u Partizanu stasavaju veliki treneri,poput Đukića,Jokanovića,Belog Stevanovića,Kize Milinkovića,Stanojevića,Nikolića (jedino je Tomić bio nikakav,i kao čovek i kao stručnjak),mi u Zvezdi dovodimo sve neke tobož trenerčine sa nekim iskustvom u inostranstvu.Treba da dovedemo mlađeg trenera i da ga pustimo da radi.Veliki Žuti je dobio šansu i ako zanemarimo kratke role Kristića i Lalatovića!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter