11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE PARTIZAN: Šta će navijači reći nakon saopštenja?

Objavljeno: 31.05.17 u 17:23

Marko Nikolić je danas podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Partizana.

Mladi stručnjak će u narednoj sezoni sedeti na klupi mađarskog Videotona.

Tim povodom, dosadašnji trener Partizana i uprava kluba odlučili su da se javnosti i navijačima obrate zajedničkim saopštenjem, koje prenosimo u celosti i bez izmena:

– Fudbalski klub Partizan sa žaljenjem obaveštava javnost da je trener prvog tima FK Partizan, Marko Nikolić, danas podneo neopozivu ostavku.

U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom FK Partizan, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom.

Marko Nikolić se zahvalio Upravi kluba na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena.

Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Super lige i Kupa Srbije.

Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti.

FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju.

Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice.

0
0

11 Komentara

  1. Gde smeju da igraju LŠ i još da se pojačaju.

    Mediji ne smeju da objave drugu deceniju idealni tim FKP za LŠ.

    Da igraju završnicu pa da turci izvrše kolektivni suicid.
    Ko bi onda birao presednika?

    Zato se desila košarka i vaterpolo neće da ugase najveće sportsko društvo ali da nema Evrope cilj ispunjen. Pa šampioni ko 1966 igrajte koje kuda i za koga…

    0
    0
    Odgovori
  2. Defektasi malog kluba su se horski oglasili….,a posebno onaj devijantni i izopaceni gdk bolid….Vuca ga je protjerao kao dv. Ha ha ha….

    0
    0
    Odgovori
  3. Pametno! Prvo, treba unovčiti ove uspehe, i drugo, ovakve uspehe je nemoguće ponoviti, pa bi moglo da mu se desi šut-noga od Partizana i pre kraja prvenstva.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..SVI znamo razlog Markovog „IZNENADNOG“ odlaska, javno bih napisao, ALI mi kom. neci biti objavljen, kao i u vecini slucajeva kada se govori o JUDI Srb. i njegovim slugama ZLA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sad Stanojevica na klupu, mozda i Stolicu, uglavnom Partizanu treba trener koji zna kako Zvezdu da dobije kuci i u gostima, za druge je vec druga prica ali Zvezdi uvek ocitati lekciju i konstantno drzati pod vodom, van domasaja titule, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter