1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUGI ŠOK U JEDNOM DANU: Prva želja navijača Partizana potpisala za drugi klub! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.17 u 15:46

Navijače kluba iz Humske, nakon informacije da Marko Nikolić napušta klupu ovog tima, sačekalo je drugo neprijatno iznenađenje.

Petar Škuletić neće naredne sezone igrati u Partizanu. 

Iako je među navijačima Škuletić bio označen kao najveća želja u napadu na plasman u Ligu šampiona, korpulentni napadač odlučio je da pojača Genčlerbirgli, člana turske Prve lige.

Pored njega u ekipi su i Marko Milinković iz Srbije, te Aleksandar Šćekić iz Crne Gore, dok su dres ekipe nosili Duško Tošić, Radosav Petrović i Nemanja Tomić.

Škuletić je za Partizan igrao do 2015. godine, kada je otišao u Lokomotivu, da bi pre 15 dana raskinuo ugovor sa ruskim timom.

Odmah su počele spekulacije o njegovom povratku u crno-beli dres, ali je strelac 21 gola na 27 mečeva ipak otišao put Turske.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da je sva sreca da Pero ne dolazi. On je dosta nazadovao,nije dugo igrao a nam treba razigran igrac za promptnu akciju kakve su kvalifikacije. Ika Ilijev sigurno ima u sesiru bolje resenje. Na,a treba ne sivonja, imamo vec jednog u napadu, treba kojot,brz,spretan i neustrasiv,kao kopija Urosa Mocnog!
    Ne mislim da treba za Perom da zalimo. To,medjutim ne znaci da je on los igrac,naprotiv. Da je ostao sad kod nas bio bi od velike koristi kasnije u sampionatu,ali za evro kvalifikacije,mislim NE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter