1
Evropske lige

VEST SA ‘ČIZME’: Spaleti nije više trener Rome

Objavljeno: 30.05.17 u 13:30

Fudbalski klub Roma saopštio je da sa trenerom Lučanom Spaletijem neće biti produžen ugovor koji ističe krajem juna i da on više neće voditi taj italijanski tim.

– Želeli bismo da zahvalimo Spaletiju na vrednom radu i doprinosu od kada je došao. Roma je pod njegovim vodjstvom ove sezone osvojila više bodova u Seriji A i dala više golova nego ikada. Želimo mu sve najbolje – navodi se u saopštenju Rome.

Spaleti je Romu preuzeo u januaru 2016. i to mu je drugi put da je seo na klupu kluba iz glavnog grada Italije.

Roma je sezonu u italijanskom prvenstvu završila sa 87 bodova, a zahvaljujući pobedi u poslednjem kolu sa 3:2 nad Djenovom je zauzela drugo mesto i direktno se plasirala u Ligu šampiona.

Spaleti je bio na meti kritika zbog odnosa sa Frančeskom Totijem, legendarnim fudbalerom Rome koji u 40. godini završio karijeru posle 25 sezona u tom klubu.

Roma neće žuriti sa imenovanjem novog trenera koji će, kako je saopšteno, nastaviti napredak kluba i deliće vrednosti i filozofiju.

0
0

1 Komentara

  1. Veliki trener i poznavalac fudbala. Roma je sa njim osvojila drugo mesto u Seriji A, igrala je i u Ligi Evrope, a sad je se i plasirala u Ligu Sampiona. Ne znam samo sa kojim ce trenerom Roma sve ovo ostvariti. Ja kao veliki navijac Rome cisto sumnjam da ce i jedan trener odraditi ovako dobro posao kao sto je Spaleti. Ali nek ostane da vidimo. Sve najbolje u daljem radu velikom treneru Spaletiju i fudbalskom klubu Romi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter