0
Domaći fudbal

IGRAČI BIRALI: Najviše nagrada ide u Humsku, samo dvojica iz Zvezde u idealnom timu (FOTO)

Objavljeno: 29.05.17 u 20:25

Gotovo svi profesionalni igrači superligaša odabrali su najbolje za sezonu 2016/17.

Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ je organizovao glasanje u 16 klubova Superlige.

Najbolji trener u skoro završenom prvenstvu je Marko Nikolić koji je sa crno-belima došao do šampionske trke, podigao Partizan iz jedne veoma loše forme i prestigao ‘večitog rivala’ na tabeli. Uroš Đurđević je od Superlige dobio ‘zlatnu kopačku’ zbog 24 golova, a od kolega nagradu za najboljeg igrača prvenstva.

Bojan Ostojić i Mičel Donald su dva fudbalera koja su se i ove i prošle godine našla u najboljih 11 Superlige, pored njih su tu predstavnici Vojvodine Bogdan Planić, Aleksandar Paločević i Filip Malbašić. Velika razlika u odnosu na prošlu sezonu jeste broj igrača Zvezde u najboljih 11, uz Donalda tu je samo Dušan Anđelković.

Čuvar mreže u ovom timu jeste Zoran Popović koji je imao zaista odličnu sezonu, a jednu od najboljih partija je pružio protiv Zvezde kada su ‘zmajevi’ pobedili i učinili veliku uslugu Partizanu. A što se tiče šampiona Srbije, izabrani su Leonardo, Everton, Miroslav Vulićević, kao i pomenuti Đurđević i Ostojić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter