0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVA IDEJA IZ FSS: Finale Kupa dogodine u Beču!?

Objavljeno: 27.05.17 u 18:31

Gneralni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović, otkriva da se ozbiljno razmatra ideja da se finale nacionalnog Kupa u narednim sezonama igra u dijaspori.

Gostujući na televiziji „Arena sport“, neposredno uoči derbija, Šurbatović je najavio da bi borba u najmasovnijem srpskom takmičenju naredne sezone moglo da bude odigrano u Beču ili u nekom drugom gradu gde je prisutan veći broj doseljenika iz Srbije.

-Razmišljamo o svim opcijama, razmišljamo ozbiljno i o tome da se finalna utakmica igra negde u dijaspori, gdse ima našeg naroda. Svi prvo pomisle na Beč, zašto da ne? Da zakupimo tamo stadion i mislim da bi mnogo ljudi iz Evrope i Srbije došlo na tu utakmicu- rekao je Šurbatović.

-Mislim da je vrlo interesantna ideja i da možemo i organizaciono i tehnički ali i marketinški i komercijalno da odradimo taj događaj na najvišem nivou. Možda je to budućnost već sledećeg finala- zaključio je on u izjavi za „Arena sport“ televiziju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter