0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODVUČENA CRTA: Srbin u najboljem timu lige Azerbejdžana (FOTO)

Objavljeno: 26.05.17 u 09:48

Bivši fudbaler Jagodine odigrao je sjajnu sezonu u Azerbejdžanu i bio jedan od najboljih igrača Zire što mu je donelo ‘laskavo’ priznanje da uđe u tim sezone.

Srbija je veliki „izvoznik“ igrača koji nastupaju širom planete i nekoliko njih je proteklu sezonu provelo na terenima u Azerbejdžanu. Milan Đurić je uspeo da dobrim nastupima za Ziru izbori mesto u timu šampionata koji je završen prošle nedelje. Bivši vezista Jagodine je klubu pod Đurđevim brdom golom iz jedanesterca doneo pre nekoliko godina trofej Kupa Srbije, a uspon je nastavio u Bakuu zajedno sa Jovanom Krnetom.

Start nije bio kao iz bajke posle promene trenera, ali je Đurić imao strpljenja i snage da polako korača prema vrhu. Od kluba je dobio nagradu u vidu pojačanje plate za sledeću sezonu i još godinu dana duži ugovor ukoliko želi da ostane u istom dresu. Vezista je među elitnim igračima zemlje u kojoj je selektor Robert Prosinečki, a koloniju naših igrača upotpunio je nastupima za Nefči i golman Boban Bajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter