0
Fudbal

NEOČEKIVANO: Kinezi se dosetili kako da dovedu svetsku zvezdu, a da im ne oduzme mesto ‘stranca’

Objavljeno: 24.05.17 u 19:35

Prelzani rok u svetu se bliži, a naravno sve oči biće uprte u Kinu gde se najavljuju nova milionska ulaganja, a jedan igrač je veoma interesantan.

Naime, najveći kineski klubovi već imaju tri svetske zvezde u svojim redovima, ali su se dosetili kako da dovedu još jednu, a da ne naprave ‘prekršaj’. Iskoristiće da dovedu azijsku zvezdu koja se vodi kao četvrti dozvoljeni stranac. Na meti dva Šangaja, Gvangžua i Hebeija je Keisuke Honda.

Iskusni Japanac je član Milana, ali se nije poslednjih sezona naigrao fudbala. Ove je odigrao svega sedam utakmica za ‘rosonere’ u Seriji A i postigao je jedan gol. Sada mu sledi selidba, ali Kina nije jedina opcija, mada je sigurno najunosnija.

Naime, spekuliše se da bi 30-godišnji vezista mogao nazad u domovinu, pominju se i neki klubovi iz Engleska, ali i MLS liga. Gde god da ode, neće pogrešiti, jer mu je karijera u Milanu krenula stranputicom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter