1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMAN JE ZA KOP: Grobare će nasmejati Tavambino izvođenje omiljene navijačke pesme (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.17 u 09:53

Između Kamerunskog napadača i navijača Partizana stvorila se posebna hemija i on je vrlo brzo postao jedan od njihovih najvećih ljubimaca.

Leandru Tavambi nije trebalo ni pola godine da osvoji srca Grobara, a njihov ljubimac definitivno je postao nakon sjajne partije u 154. „večitom derbiju“ u kojem je bio jedan od igrača odluke.

Tada su mu navijači spevali i pesmu koju možemo čuti na svakoj utakmici Partizana, a koliko kamerunski gorostas uživa u Beogradu i klubu i koliko su mu crno-bele boje već ušle pod kožu pokazao je i posećivanjem poslednjeg košarkaškog derbija, gde je zajedno sa Novicom Veličkovićem i drugovima slavio pobedu protiv Crvene zvezde.

Juče je Tavamba sa Partizanom osvojio svoj prvi trofej u igračkoj karijeri, a u šampionskoj vožnji Beogradom na proslavi titule pokazao je i da je naučio neke od pesama Partizanovog „juga“. Njegovu izvedbu pesme „Slaviće se titula“ možete poslušati na 9:17 u priloženom videu.

 

Izvor:Youtube/ Danas Conference Center

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter