0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN POSLE FINALA EVROLIGE: Novo saznanje – još jedan Srbin ovog leta u NBA ligi? (FOTO)

Objavljeno: 22.05.17 u 16:15

Osim Bogdana Bogdanovića, koga širom raširenih ruku čekaju u Sakramentu, još jedan naš košarkaš mogao bi da postane član NBA tima. I to ne bilo kog.

Ljubitelji košarke u Srbiji raduju se svakom odlasku naših igrača preko bare, iako to ne ide u prilog njihovom spavanju. Osim trojice standardnih Nikole Jokića, Nemanje Bjelice, Bobana Marjanovića, zatim Bogdana Bogdanovića, pa i Radeta Zagorca koji bi mogao da se izbori za šansu u Memfisu, još jedno ime moglo bi da zaigra u NBA ligi.

Kako piše portal ‘Eurohoops’, Nikola Milutinov odigrao je možda svoju poslednju utakmicu u Evroligi i sada sve zavisi od San Antonio Sparsa koji polažu pravo na njegov ugovor.

‘Ključ’ je u tome da Greg Popovič već ima trojicu na centarskim pozicijama: Dvejn Demond, Dejvid Li i Pau Gasol i samo u slučaju da jedan od njih napusti ekipu, što nije nerealno, Milutinov bi popunio upražnjeno mesto.

Podsetimo, Milutinov ima ugovor sa Olimpijakosom, ali San Antonio ima pravo po klauzuli da ga ‘povuče’ u NBA, jer ga je pre dve godine birao kao 26. pika na draftu i još tada platio milion dolara za njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter