3
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

EKSKLUZIVNO SAZNANJE HOTSPORTA: Poznata sudbina Marka Grujića

Objavljeno: 20.05.17 u 09:57

– Trener Klop ceni kvalitete Grujića, a očekuje da bude deo tima i sledeće sezone, rekao je menadžer Zoran Stojadinović za HotSport.

Spušta se polako zavesa na prvu godinu boravka Marka Grujića u Liveprulu, gde nije igrao mnogo iz objektivnih razloga, ali srpski vezista, kako ekskluzivno saznaje HotSport, ostaje i naredne sezone na „Enfildu“ i nalazi se u planovima Jirgena Klopa. Razgovore sa čelnicima „redsa“ imao je i menadžer Zoran Stojadinović, koji je otkrio naredne poteze:

Postoji obostrano poverenje, a Klop ceni Grujića i očekuje od njega da bude deo tima naredne sezone. Radom na treninzima i dobrim partijama Grujić je pokazao potencijal, a minutaža bi bila mnogo veća da nije bilo povreda. Ipak, jasni su bili u nameri da nastave zajedno, kaže za HotSport Stojadinović.

FOTO: Privatna arhiva

Spominjana je i pozajmica:

To nije problem, mnoge ekipe žele Grujića, mada je Betis pre par meseci glatko odbijen. Postoje neki principi koji su jasni, kad su u pitanju mladi fudbaleri i nastup na velikoj sceni.

Što se tiče predstojećeg šampionata Evrope u Poljskoj…

Postoji želja da se postigne dobar rezultat sa reprezentacijom, i tu je većina momaka sa Novog Zelanda, šampiona sveta i rođenih pobednika. Posle toga, sledi odmor, pa povratak u Englesku i odlazak na turneju u SAD.

A mladi fudbaler se dobro uklopio u Liverpulu:

Vrhunski profesionalizam u velikom klubu podrazumeva mnogo odricanja. Put do vrha nije lak, ali ovde Marko ima dobre pozicije, i iskorisitće svojih „pet minuta„, za to niko nema dilemu, zaključio je Stojadinović.

 

0
0

3 Komentara

  1. Sprdnja kako je maltretiran narod mesecima…

    Vidić je poslednji igrač iz CZ koji je proizveden za 30 god u cz.

    Bari tim majstora sa Balkana.

    Kad bi smeli mediji da sabiraju sa obe strane brda….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter