1
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ZVEZDO, PRATIŠ LI: Bivši reprezentativac i kapiten ostaje bez kluba (FOTO)

Objavljeno: 19.05.17 u 10:51

Povratak ovog defanzivca vi vilo veliko pojačanje na poziciji desnog beka.

Tuluz ne želi da nastavi saradnju sa Pavlom Ninkovim, tako da će Srbin ostati bez kluba u junu.

Jedna od pozicija kojom će uprava Zvezde morati ozbiljno da se pozabavi jeste desni bek. Marko Petković će najverovatnije završiti svoje igranje u Ljutice Bogdana po isteku ugovora u Crvenoj zvezdi, te će povratak Ninkova u svoj nekadašnji klub biti verovatno jedna od opcija.

U Francuskoj ove sezone srpski internacionalac nije imao momente za pamćenje, odigrao je samo 187 minuta i Tuluz po pisanju tamošnjih medija neće želeti da produži ugovor sa bivšim kapitenom Srbije.

Možda će baš Zvezda uspeti da ‘profitira’ iz odluke Duperaza da u drugi plan stavi Ninkova, ukoliko srpski defanzivac u planovima ima povratak u domaći fudbal.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Šta će Zvezdi taj Ninkov. Ovi veleumovi iz Zvezde imaju rešenje.u skladu sa svojom genijalnom strategijom „Stranci nemaju alternativu“. Postigli su dogovor sa raznim menadžerima (u pokušaju), na osnovu priča „rekla-kazala“, SMS poruka i bajki za decu, o dolasku jevtinih stranaca, sa dve leve noge, iz Afrike. U pitanju su „visokorazvijene“ afričke zemlje u fudbalu, kao Južni Sudan, Čad, Centralno afrička republika, Botsvana i ostale. Oni su nam već pripremili iznenađenje u vidu čuvenog internacionalca iz Ugande, Kalida Auča,. koji je igrao na dvojnu registraciju za pokojni OFK Beograd. Sa njim u timu OFK Beograd je postigao „največi uspeh“ u svojoj istoriji. Ušao je direktno u treću ligu (zona „Beograd“). Već su, iz Zvezde, obavestili javnost da će izvanredni Aučo ići na letnje pripreme sa prvim timom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter