0
ATP

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Poslednji radni dan uz Novaka i polufinala Evrolige

Objavljeno: 19.05.17 u 08:50

Danas su centralni događaj prvi mečevi ‘fajnal fora’ Evrolige.
Tenis i košarka će sutra ‘držati’ ljude pored televizora, imajući vidu da skoro uopšte neće biti fudbala.

Jedini fudbalski meč za one koji bez toga jedan običan dan ne mogu da zamisle, biće na Sport klubu 3 i to revanš polufinala škotskog plej-ofa između Falkirka i Dandi Junajteda. A za one koji imaju i četvrti kanal iste televizijem od 20.45 će moći da isprate utakmicu Granade i Espanjola u okviru Primere.

Evropska publika, a delimično i svetska, će u narednih dana pratiti ko će doći do trofeja prvaka ‘starog kontinenta’ u košarci. Dan je počeo duelom juniora Crvene zvezde koji sada igraju protiv Pariza u okviru ‘Next Generation’ turnira. To je zagrevanje za ono što nas očekuje kasnije. U prvom polufinalu Evrolige će od 17.30 časova igrati CSKA i Olimpijakos, dok će u drugom od 20.30 snage odmeriti Fenerbahče i Real Madrid.

Što se domaće košarke tiče, Arena sport 1 će emitovati duel Mege i Borca u okviru košarkaške Superlige.

Dosta tenisa nas očekuje danas. četvrtfinala turnira u Rimu u ženskoj i muškoj konkurenciji. Novak Đoković će igrati protiv Huana Martina Del Potra i prenos će biti na Sport klubu 2 od 21 čas. Program žena počinje u 12 na SK1 mečom Kontavejt i Halep, dok će muški deo otvoriti Izner i Čilić takođe u podne na SK2.

Na Sport klubu 3 će se u periodu od 9 časova do 10.55 emitovati tri treninga moto sporta u Le Manu. Prvo će na staze izaći vozači Moto 3, pa Moto GP, a potom i Moto 2.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter