1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI ODLAZAK: Zvezdin stranac ide u Kinu, hteo i ranije ali klub nije dao (FOTO)

Objavljeno: 19.05.17 u 09:30

Veći deo posla obavljeno je već u februaru kada su utanačeni uslovi sa drugoligašem iz Pekinga, a sledi realizacija.
Jedan od razloga što je Crvena zvezda izgubil prvo mesto je loša forma pojedinih aduta, a prvi na tom spisku je svakako Džon Ruiz.

Kostarikanac je posle dobrih partija jesenas i odlaska kući na odmor i igranja za reprezentaciju na turniru, zakasnio na pripreme.

Od povratka nikako nije mogao da uđe u ritam, došle su na red povrede i vezista je ispao iz tima po dolasku Boška Đurovskog.

Nalazi se na spisku povređenih, mada kako saznaje HotSport Kostarikancu je krivo što ga klub nije pustio pre tri meseca da ode u Kinu.

Detalji posla sa drugoligašem iz Pekinga je Ruiz utanacio i dobio platu iz snova, a izgleda da cim pocne prelazni rok na ‘Dalekom istoku’ (samo dve nedelje od 15. juna do 1. jula) treba očekivati realizaciju posla.

Crveno-beli će zaraditi pošto je Ruiz došao kao slobodan igrač iz Dnjepra, a svakako da on nije u planovima kluba za narednu sezonu, koja počinje, ako se ostane na drugom mestu, kvalifikacijama za Ligu Evrope već 29. juna.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter